miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Verificare utilă în Serbia

La competiţia din Serbia, Ana Maria Vladu  (U11; – 25 kg), Diana Argint (U11; – 36 kg), Roberta Ioviţă (U17; – 40 kg) şi Maria Paraschiv (U20; + 78 kg) s-au impus la categoriile respective de vârstă şi greutate. Vladu a obţinut şi bronzul la U13 – 32 kg. Câte două medalii a mai cucerit Ana Maria Stroe (40 kg), clasată pe locul secund la U17 şi pe trei la U15. La U 13, Alexandra Nae (40 kg) a încheiat concursul pe poziţia secundă, iar Adelina Sfetcu (36 kg) a urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere, în timp Mihai Al-Floari ( U11; – 34 kg) a încheiat concursul pe locul al V-lea. Pentru clubul severinean a concurat în Serbia şi doljeanca Ilaria Toma. Sportiva transferată recent de CSM Cluj, de la CS Independenţa Calafat, a cucerit două locuiri I la U13, la categoriile -63 kg şi + 63 kg, iar la U15 s-a clasat pe locul secund la – 63 kg.

A fost un turneu de verificare foarte puternic, care s-a desfăşurat pe durata a două zile. Rezultatele au fost foarte bune şi ne dau încredere în perspectiva campionatelor naţionale, unde trebuie să fim pe podium.
A spus antrenoarea de la CSM Drobeta, Lena Sterea

La turneul de la Temerin au participat 874 de judoka, de la 74 de cluburi, din Serbia, Croaţia, Ungaria, Slovacia, Kosovo, Bosnia&Herţegovina, Rusia şi România.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica