vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La un pas de tragedie

S-au jucat pe gheaţă şi au căzut în lac. O tragedie era pe cale să se întâmple, duminică, în Filiaşi. Doi copii în vârstă de 8 şi respectiv 9 ani s-au jucat pe gheaţa formată pe lacul de agrement din centrul Filiaşului. Gheaţa a cedat sub greutatea lor, iar cei doi copii au căzut în lac. Jandarmii au fost chemaţi să îi salveze.

În jurul orei 14.10, jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Filiaşi – IJJ Dolj, au fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că 2 copii, care se jucau pe gheaţa formată pe lacul din zona centrală a oraşului Filiaşi, au căzut în apă când gheaţa a cedat sub greutatea lor şi sunt în pericol de înec.
IJJ Dolj

Patru jandarmi au ajuns imediat la faţa locului. Împreună cu 3 agenţi de poliţie, au improvizat din scuturile de protecţie două sănii cu ajutorul cărora, doi dintre jandarmi au reuşit să se deplaseze pe gheaţă până la copii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost scoşi din apă, aşezaţi pe scuturile de protecţie şi traşi la mal de către ceilalţi colegi, cu ajutorul unor chingi, fiind preluaţi imediat de echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Pentru spiritul civic şi curajul de care au dat dovadă, jandarmii care au participat la salvarea celor doi copii au fost felicitaţi de conducerea I.J.J. Dolj şi urmează să fie recompensaţi conform prevederilor regulamentelor militare în vigoare.
IJJ Dolj

Politica