vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aur naţional pentru Denisa Papa

Liceul cu program sportiv din Craiova şi-a însuşit o performanţă notabilă la sfârşitul săptămânii trecute prin medalia de aur obţinută de atleta în vârstă de 14 ani, Papa Denisa. Pentatlonista craioveană a reuşit să urce pe prima treaptă a podiumului finala campionatului naţional de probe combinate în sală, la disciplina pentatlon, categoria de vârstă dedicată juniorilor 3.

Denisa şi-a depăşit adversarele cu un total de 2814 puncte, punctaj obţinut graţie performanţelor reuşite la cele cinci probe: 60 m garduri (9.67 sec), înălţime (1,45 m), lungime (5.03 m), aruncarea greutăţii (7.43 m) şi 800 m (2:42.60 min). Astfel, atleta craioveană a dobândit titlul de campioană naţională la pentatlon, junioare III, cu un ecart de 14 puncte faţă de ocupanta locului secund, şi în acelaşi timp, sportiva liceului de profil din Craiova s-a clasat pe locul cinci la junioare II. Denisa a întrecut aşteptările propriului antrenor, care avea speranţe la o medalie, dar nicidecum la o clasare pe prima treaptă a podiumului.

Am avut în vedere clasarea pe locurile doi-trei, acesta a fost obiectivul nostru. Deşi personal am încredere deplină în calităţile ei de sportivă, medalia de aur a reprezentat o surpriză plăcută pentru noi. Denisa este o sportivă muncitoare, foarte serioasă şi reuşeşte să progreseze de la an la an. Suntem mândri de titlul obţinut la pentatlon şi sperăm ca toţi sportivii liceului nostru să aibă rezultate bune în acest an.
A declarat ieri Nicuşor Bugiulescu, antrenorul campioanei naţionale în sală la pentatlon la categoria de vârstă juniori III

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica