joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Simba, faţă în faţă cu Andi, Andra şi Mihai

Începând din 14 februarie, la Pro Tv este programat al patrulea sezon din show-ul “Românii au talent”, spectacol care adună la start oameni înzestraţi cu diferite aptitudini. Competitorii vor lupa pentru titlul de cel mai talentat român. Oltenia nu avea cum să lipsească din show-ul talentaţilor, iar un candidat surpriză este Marius Păduraru. Cu siguranţă vă întrebaţi cine este, numele nefiindu-vă familiar. Dacă însă vom spune Simba, craiovenii care merg la Sala Polivalentă vor ştii cu siguranţă despre cine este vorba. Cea mai îndrăgită mascotă din România a participat deja la preselecţia care a avut loc la Timişoara.

A venit şi ne-a spus că vrea să participe la acest concurs, şi i-am dat tot sprijinul nostru. O să vedeţi emisiunea, nu vă spunem ce a făcut.
Ne-a declarat la telefon Rela Filip, administratorul Sălii Polivalente din Craiova

Marius, sau Cea Cea, aşa cum îi spun apropiaţii, este angajat al Sălii Polivalente, ca şef al departamentului de pompieri şi atunci când sunt competiţii, este cel care dă viaţă mascotei Simba. De multe ori, show-ul dat de el pe marginea parchetului este “incendiar”. Şi, aşa cum ne-a spus Rela Filip, cu aceleaşi mişcări a încercat să convingă juriul format din: Andi Moisescu, Andra  şi Mihai Petre că este talentat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

––––––––

«Coşarul» Andrei Bunica a ridicat sala în picioare

La ultima ediţie a “Românii au talent”, mai mulţi craioveni au impresionat juriul, ajungând în fazele superioare ale competiţiei. Andrei Bunica, de şase ani, a cântat emoţionat melodia “Coşarul”şi, la finalul cântecului, a interpretat câteva mişcări de break-dance ridicând sala în picioare şi obţinând trei de “Da” la faza eliminatorie.

––––––––

Trio Zamfirescu, concursul talentelor- rampă de lansare


O altă prezenţă plăcută publicului dar şi juriului a fost cea a fraţilor Georgeta, Stan şi Ionuţ. Mai exact Trio Zamfirescu . Talentaţii tineri au ajuns până în finala celui de-al doilea sezon. Chiar dacă nu a câştigat marele premiu, Trio Zamfirescu a devenit cunoscut şi participarea la concurs a însemnat rampa lor de lansare în lumea showbizului autohton.

––––––––

Iată care sunt, până acum, câŞtigătorii  de la «Românii au talent»

Sezonul 1 Adrian Ţuţu – cântăreţ

Sezonul 2 Cristian Gog – mentalist

Sezonul 3 Bruno Icobeţ – dresor de cîini

Politica