vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drulă, pe podium la etapa preliminară

În sala de atletism a Complexul Sportiv “Iolanda Balaş” din Bucureşti, Petre Drulă a reuşit să obţină în ambele probe la care a luat startul timpii necesari calificării în finala de luna viitoare. La 400 de metri, componentul CSM Drobeta s-a clasat pe locul secund, cu timpul de 52,98 secunde, fiind depăşit de Adrian Berki (52,40 secunde), de la CSM Cluj-Napoca. La 800 de metri, severineanul a trecut linia de sosire după 2:01,58 minute, rezultat care l-a plasat pe ultima treaptă a podiumului, în urma lui Alin Alexandru Asmarandi (LPS Iaşi – 1:59,84) şi Cosmin Valentin Plesnilă (CSM Galaţi- 2:00,07). Rezultatele îi dau încredere antrenorului Mirel Bîrcu, cel care l-a descoperit pe Drulă, în urmă cu doi ani.

Sper să reedităm aceste locuri şi la finala de peste o lună. Rezultatele, ca şi timpi, sunt îmbucurătoare. Din păcate, nu avem în Severin o sală adecvată pentru antrenamente.
A spus Bîrcu

Şi elevul său e încrezător că poate obţine o medalie la Naţionale, dar vizează şi calificarea la Campionatul Balcanic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am reuşit să obţin nişte rezultate bunicele, care îmi dau speranţă pentru etapa finală a Campionatului Naţional de Juniori II, dar pentru a mă clasa pe podium trebuie să muncesc foarte mult. Din acest motiv, zilnic mă antrenez aproximativ două ore şi parcurg 5-6 kilometri. Acum e mai greu, fiindcă alerg prin zăpadă, la minus câteva grade, însă nu renunţ. Obiectivul meu e să devin în acest an campion naţional şi să particip la Campionatul Balcanic.
A precizat Drulă

Politica