joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Declaraţiile despre fuziune, greşit înţelese»

Subiectul fotbalistic al ultimelor zile în Craiova este o posibilă fuziune a celor două cluburi existente la ora aceasta în Bănie, subiect la care a făcut referire, într-o conferinţă de presă, şi patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu. Într-un interviu acordat gsp.ro, Adrian Mititelu a precizat că declaraţiile managerului general Marin Condescu au fost interpretate greşit.

Fuziunea e o prostie, nu mă interesează. Nu se pune problema să se întâmple aşa ceva. Este un subiect artificial. Noi avem un război judiciar cu CS U, nu se pune problema fuziunii. Domnul Marin Condescu nu s-a referit la fuziune în declaraţii.
Adrian Mititelu la Radio GSP

În urmă cu o săptămână, Adrian Mititelu şi-a arătat disponibilitatea ca oricine să poată deveni acţionar la Universitatea Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mi-am exprimat dorinţa de deschidere a acţionariatului către toţi cei interesaţi. Mi s-a reproşat că am spus că este echipa mea şi a copiilor mei. A fost o afirmaţie nefericită. Acest club se numeşte Universitatea Craiova. Înglobează sute de mii şi milioane de suflete şi de patimi.
A explicat patronul Universităţii

Adrian Mititelu a fost apoi ferm: “Universitatea Craiova este una singu.Şi marea majoritate a suporterilor şi-a exprimat, în ultimele zile, dezaprobarea faţă de o eventuală fuziune. La meciul direct dintre CSU şi Universitatea Craiova, desfăşurat pe stadionul Ion Oblemenco, cel puţin 15.000 de suporteri au susţinut Universitatea Craiova.

Politica