vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iarnă «alb-albastră» în parcul «Nicolae Romanescu»

“Alb-albaştrii” au efectuat ieri primul antrenament din cadrul programului de cantoment de pregătire fizică pe care îl efectuează în aceste zile, la Craiova. Printre jucătorii Universităţii s-a aflat şi Cosmin Vâtcă, ultimul venit la echipă. Universitatea Craiova a început oficial programul de pregătire fizică pentru returul de campionat. Ieri, sub privirile a zeci de craioveni, “alb-albaştrii” au efectuat primul antrenament. Cosmin Vâtcă, ultimul sosit la echipă, a avut timp să stea de vorbă cu jurnaliştii, înainte de prima tură de parc.

Am venit la Universitatea pentru că ştiu că este o echipă iubită. Eu cred că Universitatea Craiova nu se poate refuza. Îmi doresc să confirm şi să ajut echipa în lupta pentru promovare.
A declarat Cosmin Vâtcă

Portarul de 31 de ani a apărat ultima oară în Liga I, la Viitorul Constanţa. El a mai jucat la Rapid Bucureşti, Gaz Metan Mediaş. A fost şi în lotul Stelei, prinzând însă doar echipa a doua.
Jucătorii Universităţii au efectuat apoi prima tură de alergare. Tehnicianul Nicolo Napoli a vorbit despre mediatizata întoarcere a lui Mihai Costea la Universitatea Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noi îl dorim să fie alături, pentru că el a fost jucătorul nostru. Pentru el este foarte bine să vină acum să joace la Universitatea Craiova. Publicul va fi alături de el. Este în continuare un campionat greu, avem nevoie de jucători cu experienţă.
A declarat Nicolo Napoli

Preşedintele Marcel Iancu a confirmat faptul că Stephane Acka şi Milan Mitic se vor întoarce la Craiova. De asemenea, în cantonamentul echipei va reveni şi Bozidar Cosic, care are de rezolvat o problemă de familie, acasă, în Serbia. Programul de pregătire fizică va continua la Craiova, până în data de 8 februarie, când este programată plecarea în cantonamentul din Antalya.            

Politica