joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şi-au mai spălat din păcate

Mare, meci mare făcut de SCM “U” Craiova duminică seara. Baschetbalişti pregătiţi de Milan Nisic au reuşit o victorie importantă pentru orgoliul de oltean dar şi pentru clasament (echipa a urcat pe locul patru dar se află la egalitate de puncte cu alte trei echipe), pe terenul Stelei din Bucureşti.

Partida a început prost pentru oaspeţi care s-au văzut conduşi repede cu şapte puncte diferenţă. Cu toate eforturile lui Bureau, cel mai bun recuperator al SCM duminică, steliştii au marcat coş după coş şi la finalul primelor zece minute de joc conduceau cu opt puncte diferenţă. Treziţi la realitate, reprezentanţii Băniei au dat semnalul revenirii în partea a doua a partidei, coşurile lui  Popescu şi Bureau aducând pentru prima dată Craiova în avantaj, de un punct este adevărat. Celor doi li s-au alăturat Seals şi Căpuşan, pentru un parţial de 17-12, care a dat speranţe pentru mai departe.

După un sfert trei în care din  nou au avut o evoluţie oscilantă pe faza de atac, pigmentată cu nereuşite, pentru că în apărare lucrurile au stat bine, oltenii au mai adăugat trei puncte avantaj iar în ultimul quarter s-a intrat de la scorul de  47-47.Practic, meciul era deschis oricărui rezultat. Ţinând cont de ultimele evoluţii ale echipei din Bănie în sfertul patru, puţini au fost cei care le acordau şanse la victorie. Nu a fost de acord însă Bogdan Popescu, cel care a deschis balul condus de olteni, cu o aruncare de afară. Maric a mai adăugat şi el două libere reuşite iar SCM “U” şi-a creat un avantaj de cinci puncte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La reuşitele colegilor săi, Tyler nu a putut rămâne indiferent şi a marcat un coş de două puncte, pentru 54-47, în favoarea oaspeţilor. De aici înainte a început cursa de urmărire, dar gazdele nu au avut forţa de a mai prelua iniţiativa. Balul a fost încheiat de Mirko Kovac, care a dus scorul la 69-59 şi a consfinţit o victorie importantă a Craiovei. Pentru SCM Craiova au evoluat: Bureau (9), Seals (14), Maric (7), Sokk (1), Kovac (14), Popescu (10), Căpuşan (11), Tyler (3). Altfel, după o noapte petrecută în capitală, echipa a ajuns ieri seară acasă cu trenul.

Politica