sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gică Popescu a început «campania» acasă

După circa o oră de discuţii, la care au participat reprezentanţi ai echipelor din eşaloanele superioare ale fotbalului din Oltenia, Gică Popescu a stat de vorbă cu jurnaliştii.

A fost o întâlnire extrem de activă. Au fost foarte multe puncte de discuţii şi mă bucur că au ridicat multe probleme cu care se confruntă. Este important să câştigăm aceste alegeri. Problema principală este aceeaşi: lipsa banilor. Optimismul nu mi-a lipsit niciodată. Acum, faţă de alegerile la care am participat, am mai multă experienţă, poate mi-am schimbat şi eu optica vizavi de multe lucruri. Rămâne să convingem că suntem cea mai bună echipă.
A spus Gică Popescu

Vorbind despre cele două echipe ale Craiovei, fostul jucător al Universităţii Craiova a declarat că şi-ar dori ca ele să îşi dea mâna şi să formeze o singură echipă. Întrebat cu care dintre cele două echipe din Craiova ţine, Gică Popescu a fost elegant: “Sunt în perioadă de campanie şi nu pot spune”.
Fostul căpitan al naţionalei a mai declarat că în 2018 echipa României trebuie să se califice la campionatul Mondial.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avem potenţial, aveam chiar şi în preliminariile trecute. Trebuie să revenim acolo unde a fost locul echipei naţionale. Până atunci avem Campionatul European din 2016, unde trebuie să fim prezenţi.
A mai spus Gică Popescu

La discuţii a participat şi patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

M-am simţit bine la această întâlnire. S-au spus foarte multe lucruri interesante. Nu am motive să fiu foarte optimist, dar cu siguranţă Universitatea Craiova nu va muri, aşa cum speră unii şi alţii. Ne bazăm pe lege, avem un proces în instanţă unde inculpaţii Sandu şi Dragomir şi ceilalţi să plătească.
A declarat patronul Universităţii

Acesta a mai spus că este încrezător în faptul că Universitatea Craiova poate termina sezonul competiţional pe un loc de promovare.

Eu sper ca echipa să se reunească în cel mai scurt timp, sper să putem ajunge la finalul campionatului pe o poziţie care să ne asigure prezenţa în liga I.

La întâlnire au participat reprezentanţi ai echipelor din eşaloanele superioare din şase judeţe (regiunea Oltenia şi judeţul Argeş).

Politica