vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a produs ruptura «Apă-Işalniţa»

Apele s-au liniştit la formaţia ACSV Municipal Craiova, ajungându-se la un acord între conducerea fostei echipe CS Apă şi oficialităţile din Işalniţa. Echipa va fi preluată cu totul de către Işalniţa, care va renunţa la echipa de liga a IV-a, CS Işalniţa, şi va merge numai pe mâna lui ASCV Municpal Craiova, care din vara lui 2014 se va transforma în CS Metropolitan Işalniţa. S-a ajuns la această concluzie după mai multe zile de incertitudini, în care cele două părţi au discutat viitorul echipei. S-a găsit în cele din urmă un punct comun, iar destinul divizionarei C ACSV Municipal Craiova va sta de acum în mâinile oficialităţilor din Işalniţa, împreună cu câţiva sponsori locali.

Staff-ul tehnic va purta altă uniformă, urmând să fie compus din: Nicu Năstăsie(director tehnic), Alin Gavrilă( antrenor principal) şi Ion Preda(antrenor secund). La întoarcerea din cantonament va fi stabilită şi conducerea executivă, în urma unei adunări generale. Astăzi, gruparea din Işalniţa se va deplasa la Băile Felix, pentru a susţine un stagiu de pregătire centralizată, timp de zece zile. Lotul lui ACSV Municipal va fi completat de jucătorii echipei de liga a IV-a din Işalniţa, iar acesta va număra aproximativ 20 de jucători. Altfel, între timp, ACSV Municipal a mai renunţat la câţiva fotbalişti, respectiv Buşică, Ştoiu şi fraţii Stancu care nu vor mai continua la echipa din Işalniţa. Obiectivul Işalniţei pentru acest sezon va fi menţinerea în liga a III-a, pentru ca în vară echipa să îşi poată propune un obiectiv mai îndrăzneţ, cu o organizare şi pregătire mai bună.

După mai multe zile de indecizie, cei din conducere au stabilit cum vor decurge lucrurile de aici înainte. Cei de la Apă au decis să se retragă şi au fost de acord să ne ofere cu titlu gratuit echipa. Vom renunţa la formaţia din liga a IV-a, pentru a ne putea completa lotul la echipa din eşalonul trei, urmând ca din vară să îi fie schimbată şi denumirea în CS Metropolitan Işalniţa. Mâine(n.r astăzi) vom pleca în cantonament la Băile Felix, unde vom sta zece zile şi este posibil să efectuăm câteva jocuri amicale. Vom deplasa un lot de aproximativ 20 de jucători, iar obiectivul nostru pentru primăvară va fi să ne menţinem în liga a III-a. Din vară vom vedea cum ne pregătim pentru a ne putea propune un obiectiv ceva mai îndrăzneţ.
A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Nicu Năstăsie, fostul antrenor al ACSV Municipal Craiova, actualul director tehnic al aceleiaşi grupări

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica