sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ioana Roşca a făcut încă o victimă la Tinajo

Tenismena CSM Craiova, Ioana Roşca, a înregistrat a doua victorie la turneul ITF Futures(10.000 de dolari) desfăşurat la Tinajo, Spania. După ce a trecut categoric în primul tur de favorita numărul patru a turneului, craioveanca s-a impus şi în optimi în faţa japonezei Sawayanagi, jucătoare cotată cu a opta şansă la câştigarea trofeului. Meciul din optimi a fost unul mai dificil pentru Ioana, reuşind să o depăşească pe asiatică în setul decisiv. Setul inaugural a fost adjudecat la un break diferenţă de către japoneză, scor 6-4, dar Ioana a reuşit să revină în al doilea set şi să o depăşească definitiv pe jucătoarea de origine asiatică în setul decisiv, impunându-se într-o manieră categorică, 6-2, 6-2.

Astăzi, Ioana Roşca va întâlni în sferturi jucătoarea ţării gazdă, spanioloaica Fernandez Rabener (432 WTA), favorita numărul cinci a turneului. Ioana a declarat că adversara întâlnită în optimi a reprezentat o concurenţă de calibru, fiind un test greu, dar pe care jucătoarea noastră a reuşit să îl treacă cu brio.

Mă aşteptam la un meci mai greu faţă de primul tur, chiar dacă japoneza a fost mai slab cotată faţă de adversara întâlnită atunci. Jocul a fost îngreunat şi de condiţiile meteorologice. A bătut foarte rău vântul, iar loviturile au devenit mai greu de efectuat. Am cedat în primul set, dar am reuşit să îmi adun forţele în setul doi şi să mă impun. În setul decisiv am ştiut că trebuie să fiu mai concentrată, am început să joc mai bine şi rezultatul s-a văzut. Mă bucur că până la urmă am reuşit să fac un joc bun, chiar dacă am păşit cu stângul în acest meci. În sferturi voi întâlni favorita cu numărul cinci, o jucătoare din Spania, dar sper că voi repeta performanţa din primul tur, când am reuşit să trec de conaţionala sa, Larra, o jucătoare mai bine clasată.
A declarat Ioana Roşca

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica