vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Preşedintele PNL Mehedinţi aduce chinezii la RAAN Severin

Virgil Popescu are funcţia de secretar de stat în Ministerul Economiei. Printre calităţile sale, că are şi calităţi nu numai defecte, se numără şi faptul că  vorbeşte 7 limbi străine printre care şi limba chineză. Aşa că problema de comunicare cu înalţi oaspeţi din China e rezolvată!  

Preşedintele PNLMehedinţi Virgil Popescu aduce chinezii la RAAN Drobeta Turnu Severin. Potrivit unui comunicat de presă, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Virgil Daniel Popescu, se va deplasa în perioada 22-23 ianuarie 2014 la Turnu Severin, unde va avea întâlniri cu autorităţile locale şi conducerea Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN), însoţind o delegaţie a companiei chineze HiSun PV Technology Co.Ltd., subsidiară a grupului China Evergreen Industry Group, specializat în investiţii în sectorul energetic. Compania Hisun PV Technology este specializată în realizarea de proiecte energetice de tip IPP (Individual Power Producer), în cursul anului 2013 achiziţionând în România 6 proiecte pentru centrale solare, pe care le-a construit deja şi care urmează a fi puse în funcţiune în cursul anului 2014.

În urma prezentării proiectului termocentralei Halânga de către reprezentanţii Ministerului Economei de la Biroul de Promovare Comercial Economică de la Beijing, compania chineză a comunicat că este interesată să se implice în realizarea acestui proiect ca investitor şi să opereze proiectul, beneficiind de avantajul de a obţine certificate verzi de la centralele solare.Cu prilejul vizitei la Turnu Severin vor fi prezentate datele tehnice şi condiţiile de realizare şi constituire a unei societăţi de tip IPP, precum şi vizitarea locaţiei noului proiect de la Halânga, inclusiv utilitaţile şi modalităţile de aprovizionare cu cărbune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica