joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dorin Preda: «Ne pregătim cu gândul la play-off»

Noile achiziţii înregistrate de formaţia din Podari au dat încredere echipei, care se pregăteşte în această iarnă cu gândul la lupta pentru play-off. Deşi locul ocupat la finalul sezonului de toamnă nu ar îndemna la previziuni optimiste, distanţa mică de puncte dintre formaţia din Podari şi CS Tunari, ultima clasată în zona de play-off, menţine reale şansele podărenilor la bătălia pentru play-off. Cursa va fi una de angajament, în care fiecare echipă se va prezenta cu propria şansă. Oficialii clubului din Podari au conştientizat că obiectivul propus, acela de a intra în play-off, nu este unul uşor, iar pentru a rezista în cursă, au nevoie de o echipă solidă, bine pregătită pentru fiecare post.

Transferurile au curs pe ambele sensuri, iar după ce s-a renunţat la zece jucători la începutul iernii, lipsurile au fost completate rapid. Podărenii au bifat şi un transfer sonor, aducând la echipă un jucător ce a făcut parte din lotul unor formaţii precum Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu-Jiu, mai precis Mădălin Murgan. Şi revenirea lui Mitroi la echipă este benefică, deoarece atacantul are o experienţă vastă în liga a II-a, fiind de altfel un fotbalist talentat. Atmosfera în cadrul vestiarului este una bună, după spusele căpitanului Preda, fapt ce ne ilustrează că noii jucători s-au integrat cu brio. Liderul din teren al Podariului este încrezător în faţa pe care formaţia unde activează o va arăta la încheierea pregătirilor de iarnă, considerând că nucleul actual de jucători deţine atuurile necesare pentru o prezenţă în play-off.

Suntem încă la stadiul incipient al pregătirilor de iarnă. Antrenamentele din perioada rece sunt cele mai solicitante, încărcătura fizică este mare, dar noi tragem din dinţi la fiecare antrenament, pentru că avem nevoie de forţe proaspete pentru sezonul ce urmează. Am transferat jucători cu experienţă, care ne pot ajuta să ne îndeplinim obiectivul propus, acela de a prinde play-off-ul. Sper să formăm o echipă solidă până în primăvară, pentru că vom fi angrenaţi într-o luptă grea pentru a ne clasa în zona de play-off. Atmosfera este bună la echipă, salariile sunt la zi, avem toate condiţiile, acum totul va depinde de noi. Este o serie foarte bună, după părerea mea cred că este cea mai puternică serie anul acesta în liga a III-a. Din acest motiv trebuie să pregătim sezonul din primăvară în detaliu şi la ora reluării campionatului să afişăm un grup puternic, unitar.
A declarat, pentru « Ediţie Specială », Dorin Preda, căpitanul CS Podari

Policlinica Buna Vestire Craiova

În privinţa pregătirii, CS Podari va disputa două jocuri de verificare pe data de 25 ianuarie cu Dunărea Bistreţ şi pe 1 februarie cu FC Balş, urmând ca pe data de cinci februarie podărenii să susţină un stagiu de pregătire centralizată la Kladovo, Serbia.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica