vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podărenii reîncep pregătirile la restaurant!

A doua formaţie doljeană ce evoluează în liga a III-a se va reuni astăzi în vederea pregătirii noului sezon. La ora 15, băieţii din vechea gardă, împreună cu cei şase jucători veniţi de la colega ACSV Municipal şi Ionuţ Mitroi, se vor întâlni pentru prima dată în acest an, sub comanda lui Vrăjitoarea. Reunirea va avea loc la un restaurant, iar primul antrenament va avea loc joi, azi urmând doar să se revadă, pentru a pune la punct obiectivele sezonului de primăvară. De la masă vor lipsi cei zece jucători la care conducerea a renunţat înainte de sărbători şi anume Neacşa, Mirescu, Sg. Popescu, Afrem, Cruşoveanu, Dumitraşcu, Ţenovici, Stoichiţoiu, Istudor şi Cimpoieru.

Absent motivat va fi şi preşedintele Horaţiu Stănescu, care nu poate fi prezent la reunirea echipei, deoarece se va afla la Bucureşti în această săptămână, fiind cooptat în comitetul de organizare al alegerilor la preşedenţia FRF, conform surselor federale. Pe lângă cele şase achiziţii confirmate deja de clubul doljean, oficialii podărenilor sunt în trative cu mai mulţi jucători, printre care s-ar afla şi Mădălin Murgan, fostul jucător al Universităţii Craiova şi al Pandurii Târgu-Jiu. Nume noi vor fi prezente şi la reunire, dar nimic nu este oficial, jucătorii aflându-se încă în stadiul de negocieri.

Discutăm în acest moment cu mai mulţi jucători, dar încă analizăm piaţa. Nu putem să confirmăm niciun nume, atât timp cât nu a semnat vreun contract, pentru că le-am face lor rău în primul rând. Lotul este în mare măsură definitivat, pentru că ne-au rămas cei 16 jucători din toamnă, plus jucătorii aduşi de la Municipal şi Ionuţ Mitroi, deci în lot se află în acest moment un total de 23 de jucători. Dacă se iveşte oportunitatea să aducem o piesă grea şi avem posibilităţile necesare nu vom evita. Este posibil să mai vină jucători şi de asemenea este posibil să mai plece jucători. Suntem într-o perioadă de tranziţie, dar la plecarea în cantonament lotul va fi în proporţie de 90 la sută conturat.
A declarat, pentru „Ediţie Specială”, Horaţiu Stănescu, preşedintele executiv al CS Podari

Policlinica Buna Vestire Craiova

Podărenii vor intra în pregătiri serioase începând de mâine, când vor efectua primul antrenament din noul an. Firesc, primele săptămâni vor consta în antrenamente de reacomodare la efort, urmând ca apoi să se amplifice procesele de adaptare. Pregătirea fizică va fi mancată pe pâine de podăreni în această perioadă de iarnă, se vor hrăni cu alergare şi vor gusta mai rar dulceaţa balonului. În cantonamentul din Serbia, programat în intervalul 5-15 februarie este posibil să se dispute şi câteva amicale, în funcţie de ce echipe vor fi disponibile pentru a se duela prieteneşte cu formaţia din Podari.

Mâine (n.r azi) avem programată reunirea lotului, dar nu vom efectua şi un antrenament, pregătirea începând de joi. Eu aş prefera să ne revedem cu băieţii la un restaurant, pentru a destinde atmosfera şi a discuta mai relaxat. De joi vom reîncepe antrenamentele, iar pentru început, cum este normal, vom lucra mai uşor, ca băieţii să poată reveni la graficul firesc. După ce vom depăşi perioada de reacomodare la efort, vor începe lecţiile mai încărcate, pentru că trebuie ca jucătorii să îşi lărgească capacităţile fizice în această perioadă. Vreau să susţinem cel puţin un amical până la plecarea în cantonament. Am fixat pe data de 25 ianuarie un joc de verificare, iar adversarul va fi cel mai probabil Dunărea Bistreţ, divizionara judeţeană. Pe 5 februarie vom pleca în cantonanament la Kladovo, Serbia, iar acolo cu siguranţă vom avea parte de mai multe jocuri de verificare. Despre lot, pot să spun că la reunire vor fi prezenţi şi jucători noi, dar nu este încă nimic concret, nu s-a semnat nimic. Momentan, lotul cuprinde în jur de 22 de jucători, dar să vedem ce modificări vor mai apărea în această iarnă.
A declarat, pentru „Ediţie Specială, Bogdan Vrăjitoarea

Altfel, Podariul nu se va putea baza în acest retur pe serviciile lui Preduţ, care a fost operat de curând şi va sta pe bară o perioadă destul de lungă.

Politica