vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendii în judeţul Dolj

50 de hectare de  vegetaţie uscată au fost mistuite de flăcări. Incendiul a izbucnit duminică seara în zona Păşunea Valea de Jos aparţinând Consiliului Local Malu  Mare.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetaţia uscată fără a exista pericolul  propagării la vecinătăţi.
ISU DOLJ

Pompierii au fost ajutaţi de voluntari şi pădurari şi, deşi intervenţia a fost îngreunată de vânt şi mlaştinile din zonă, au reuşit lichidarea incendiului înainte ca flăcările să se extindă.
Pompierii doljeni au mai intervenit şi pentru stingerea a altor trei incendii, la sfârşitul săptămânii trecute.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În data de 10.01.2014, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o şiră furaje în localitatea Pieleşti, str. Gheorghiţă Geolgău, la numitul Alexandru D. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la şira de furaje fară a exista pericolul  propagării la vecinătăţi. Din cauza unui foc deschis în aer liber, au ars aproximativ 1500 kg plante furajere – coceni. În data de 11.01.2014, Secţia Pompieri Craiova – Punct de Lucru Filiaşi  şi  S.V.S.U. Melineşti au intervenit cu o  autospecială cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (şopron), proprietatea cetăţeanului Marin E., din com. Melineşti, sat Godeni. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la o anexă gospodărească, existând posibilitatea de propagare la  casa de locuit. Din cauza unei scântei purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile, au ars o anexă gospodărească (şopron) pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp. şi  aproximativ 700 kg plante furajere(lucernă). În data de. 11.01.2014, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a  intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată în incinta Stadionului “Tineretului” din mun. Craiova. Incendiul a fost stins de cetăţeni, echipajul fiind întors din traseu.  În data de  12.01.2014, SVSU Pleniţa a intervenit cu o autospecială  cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei Ecaterina C în com. Orodel, unde au ars aproximativ 3000 kg plante furajere (coceni).
ISU DOLJ

Pe de altă parte, duminică, în data de  12.01.2014,  Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit pentru degajarea unei persoane blocată în apartament. La sosirea echipajului, numita Maria G în vârstă de 74 ani, a fost găsită decedată, posibil intoxicată cu fum şi monoxid de carbon.

Politica