joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tănasă şi Gângioveanu au înnoit lotul CSM-ului la reunire

Divizionara secundă din Râmnic a reluat pregătirile după vacanţa de iarnă şi a efectuat primul antrenament din acest an luni dimineaţă. Deja vâlcenii s-au mişcat pe piaţa transferurilor în ambele sensuri. Plecările lui Arnăutu, Bărbulescu, Geantă şi Tătaru, au fost pentru moment acoperite de achiziţionarea lui Tănasă şi aducerea lui Cosmin Gângioveanu în probe. De asemenea, în următoarele zile, CSM va mai renunţa la un jucător, urmând să îi fie reziliat contractul lui Neagu.

Campania nu se va opri aici, oficialii clubului anunţând că activitatea în perioada de mercato se va amplifica cât de curând. Pe lângă jucătorii care au părăsit echipa, la reunire nu a fost prezent nici stranierul Samson, care va reveni în ţară abia miercuri. Altfel, Niculescu priveşte cu gânduri bune a doua jumătate a campionatului şi este încrezător în transferurile pe care gruparea vâlceană susţine că le va perfecta în această iarnă, dorind ca până la finalul săptămânii lotul să fie în mare definitivat. Pe mai departe, vâlcenii se vor antrena în regim liber până pe 20 ianuarie, după care vor intra într-un cantonament local timp de 10 zile, la baza sportivă din Zăvoi.

Următorul stagiu de pregătire va fi desfăşurat la Gyula, Ungaria, între 2 şi 14 februarie. În ţara vecină, elevii lui Niculescu vor susţine şi patru jocuri de verificare, dar seria testelor va începe din luna ianuarie. Sâmbătă, CSM va întâlni gruparea de Liga a IV-a, FC Băbeni, iar pe 25 ianuarie este posibil un joc amical cu SCM Piteşti, aşteptându-se acordul argeşenilor. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica