joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii n-au păstrat surprize pentru reunire

Oficialii clubului gorjean n-au ţinut secret un eventual transfer « bombă » sau o achiziţie de ultim moment pentru reunire, noutăţile anunţate fiind şi singurele prezente la apelul lui Pustai. Doru Bratu a fost singurul nume nou din vestiarul pandur, dar se pregăteşte o mutare de senzaţie la Târgu-Jiu, care să atenueze plecarea lui Eric la arabi. Site-ul oficial al clubului a împrăştiat ieri informaţia cum că Pandurii ar fi ajuns deja la un acord de împrumut cu francezii de la Evian pentru Nistor. Mijlocaşul plecat pe o sumă bună în vară în Hexagon nu s-a ridicat la aşteptările clubului de primă ligă din Franţa.

Nistor a evoluat foarte puţin pentru Evian în toamnă, iar acum conducerea pandurilor este aproape de o repatriere a fotbalistului, până în vară. Revenirea lui Nistor la echipă ar pica excelent pentru panduri, care ar umple golul lăsat de Eric, însă informaţia nu a mai devenit aşa sigură după reunirea lotului gorjean de ieri după-amiază, iar site-ul clubului a şters articolul care îl dădea ca şi venit pe Nistor în cantonamentul din Antalya. Desigur, nimeni din conducere nu a negat dorinţa de a-l readuce la Târgu-Jiu pe Nistor, dar nu au confirmat zvonurile unui împrumut concret, totul fiind încă la faza incipientă. Revenind la lucruri palpabile, la reunirea pandurilor au fost prezenţi 21 de jucători, plus trei juniori promovaţi la echipa mare, Piţian, Negrescu şi Mărgărit, care vor face deplasarea cu echipa în Antalya. Absenţii motivaţi au fost: Stranierii DiStefano şi Dos Santos, care au aterizat la Bucureşti în decursul zilei de ieri, fiind aşteptaţi să se alăture lotului astăzi, iar Matulevicius şi Predescu nu au finalizat încă procedurile de recuperare, în timp ce Rada şi Lazar se pregătesc cu echipele unde au fost împrumutaţi până în vară, U Cluj, respectiv FC Botoşani.

Deşi a fost prezent la reunire, atacantul Adrovic nu se mai află în viziunile lui Pustai, iar acesta va pleca cât mai curând către Israel, unde a fost împrumutat până în vară la Maccabi Petah Tikva, formaţia având opţiunea de a-l achiţiziona definitiv din vară.La categoria veniri se speră a fi adăugat cât de curând un nou atacant. În decursul serii de ieri, Cristian Bud a stat la masa negocierilor cu oficialii clubului gorjean. Pandurii şi-l doreşte pe atacantul medieşenilor pentru o durată de şase luni, cu o opţiune de cumpărare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aşteptăm un atacant român în această seară(n.r ieri) la Târgu Jiu pentru negocieri. Este vorba de Cristi Bud, un jucător pe care antrenorul nostru îl ştie bine şi pe care l-am dori în lotul nostru. Pentru început îi vom oferi un contract pe 6 luni cu opţiune de cumpărare.
A declarat Eugen Pîrvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor, conform sportingorj.ro

La primul antrenament din acest an al pandurilor au fost prezenţi pe iarbă următorii: portari: Stanca, Mingote, jucători de câmp: Pleaşcă, Unguruşan, Mamele, Christou, Erico, Bratu, Momcilovic, Sipo, Buleică, Paulinho, Nicoară, Anton, Cristea, Ciucur, Breeveld, Elton, Adrovic, Shamsin, Diego Rubio, juniori: Piţian, Negrescu, Mărgărit. Pandurii vor fi prezenţi în zilele de astăzi şi mâine la Policlinica Sportivă din Craiova pentru a efectua vizita medicală, iar vineri aceştia se vor îmbarca pentru plecarea în primul cantonament din Antalya.

Politica