vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Criza economică, încă prezentă

Criza economică din ultimii cinci ani pare să se simtă tot mai intens chiar şi în zilele actuale, chiar dacă iniţial se preconiza că va dura până în 2013. Această criză reprezintă pentru unii un joc al statului, gândit dinainte. Cetăţenii ţării noastre dau vina pe guvernanţi care au adus România la stadiul actual din prea multă lăcomie şi egoism, s-au gândit doar la binele propriu şi au uitat să vegheze şi la bunăstarea cetăţenilor.

Oamenii au doar impresia ca e criză, noi ne-am aflat tot timpul în criză, cred că de fapt e un joc politic din care mai marii statului vor să facă bani, de exemplu cum vor să mărească accizele, cum scumpesc tot, asta ca să-şi tragă tot ei foloase.
A spus Ionuţ Crivulescu, 31 ani

Din cauza perioadei de tensiune economică, mulţi au fost afectaţi şi pentru a redresa situaţia lor financiară au decis să emigreze, să caute o portiţă de salvare în altă parte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

E criză mare, nu degeaba pleacă toţi în străinătate să lucreze că aici nu ne ajung banii, dar acest lucru se întâmplă din cauza celor aflaţi la putere în România, pentru că nu fac nimic să schimbe, să ofere locuri de muncă, nu este productivitate, sistemul este blocat.
A povestit Maria Iova, 52 ani

Criză e tot pentru cei sărăci, pentru cei bogaţi nu e, oricum ei se lăfăie în bani, cred că e mai mult o concepţie, ne plângem că nu avem bani dar, de exemplu,  de sărbători, cum a fost acum, au cumpărat oamenii până la epuizare, aveau coşurile pline de cumpărături şi zic că e criză.
Cristian Mândroc, 54 ani

Efectele crizei s-au răsfirat asupra populaţiei.

Este criză, a fost dintotdeauna în România, dar de când s-a anunţat oficial că e criză parcă am început din ce în ce mai tare să cădem în jos, să ne panicăm şi cred că noi românii suntem cei mai afectaţi, chiar dacă criza este mondială, la noi e mai rău, nu se fac locuri de muncă, nu se dezvoltă industria, va fi din ce în ce mai greu din punct de vedere economic.
Robert Stancu,46 ani

Politica