joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caută cea de a patra victorie în Liga Balcanică

Un nou episod din experienţa balcanică a echipei de baschet masculin din Craiova se va consuma astăzi, în Polivalentă. Reprezentanţii Băniei vor întâlni pe teren propriu formaţia KK Kumanovo 2009, în cea de a noua rundă a Ligii Balcanice, meciul anunţându-se extrem de interesant. Pe de o parte, gazdele nu-şi permit paşi greşiţi dacă vor să mai prindă play-off-ul ligii iar pe de alta, macedonenii vor să arate că victoria obţinută în tur nu a fost întâmplătoare.

Aflaţi pe primul loc în clasamentul la zi a Ligii Balcanice, macedonenii îşi doresc să păstreze poziţia şi după meciul de la Craiova. În ceea ce priveşte formaţia gazdă aceasta se află pe locul şase la două puncte în faţa celor de la BC Balkan, care însă au două jocuri mai puţin. Tot nouă puncte au şi KB Peja şi KK Teodo dar formaţiile amintite au şapte, respectiv opt runde disputate, şi pericolul în acest caz pare mai mic.

Cum în partida de la Kumanovo câştigătoare a fost echipa gazdă, de data aceasta este de aşteptat ca spectacolul promis de craioveni suporterilor să se concretizeze şi pe tabelă. Pe teren propriu, macedonenii au avut în Ivan Miskovic, fost component al lotului din Bănie cu un sezon înainte, principala armă de atac, fiind de aşteptat ca la meciul de astăzi acesta să fie anihilat mai ales că acum există soluţii tactice. Sunt jucători de la care se aşteaptă mai mult, meciul cu macedonenii fiind un prilej de a demonstra că merită să facă parte din echipa craioveană. Altfel, se pare că pentru partida amintită la dispoziţia băncii tehnice va fi şi Travis Bureau vindecat subit, deşi informaţia nu a fost confirmată, dar nici infirmată, de nimeni din club.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica