vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Program infernal pentru SCM Craiova

Victoria cu CSM Bucureşti a reaprins speranţele că obiectivul fixat la începutul campionatului, şi anume accederea în play-off-ul Ligii Naţionale, poate fi atins. Cele şapte goluri diferenţă, dar mai ales maniera în care echipa a jucat în repriza a doua cu bucureştencele, au împins suporterii către speranţa că după finalul sezonului regulat formaţia din Bănie se va regăsi în primele şase echipe ale campionatului şi, de ce nu, poate spera la mai mult.

Dar victoria cu CSM Bucureşti nu poate însemna prea mult dacă nu se continuă acelaşi parcurs pozitiv, pentru că şi meciul de la Baia Mare trebuie catalogat pozitiv, până la urmă. Programul din luna ianuarie al echipei pregătite de Carmen Amariei este însă unul infernal. Descătuşarea de care echipa a dat dovadă în repriza a doua a meciului de miercuri a demonstrat că Amariei şi-a gândit strategia de pregătire pentru luna în curs, urmând, cel mai probabil, să forţeze victoria în toate partidele din ianuarie.

Astfel, miercurea viitoare, se va juca , în ultima etapă a turului, la Roman. O victorie aici, coroborată cu înfrângeri ale formaţiilor CSM Bucureşti, care joacă acasă cu Jolidon Cluj, şi a Zalăului lui Tadici, care va evolua tot pe teren propriu, cu Corona Braşov, ar apropia la trei puncte formaţia din Bănie de primele şase poziţii. În fine, luna continuă cu primele trei meciuri din retur, programul ducând oltencele la Zalău şi Deva, pentru ca între cele două meciuri să se joace pe teren propriu împotriva puternicei formaţii Corona Braşov, echipă pregătită de craioveanul Bogdan Burcea. Dacă se va trece cu bine de luna ianuarie, SCM are mari şanse să prindă paly-off şi să devină reprezentanta de luat în seamă a handbalului din Oltenia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica