miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bratu achiziţionat oficial de Pandurii. Condescu vrea să micşoreze lotul

Pandurii au început, încă din startul anului, să se mişte intens pe piaţa transferurilor. La puţin timp după plecarea lui Eric la arabi, site-ul oficial al clubului gorjean confirmă zvonurile privind interesul oficialilor panduri la adresa lui Doru Bratu, oficializând transferul jucătorului de la Steaua Bucureşti la Pandurii Târgu-Jiu. Conform sursei amintite, gruparea gorjeană a ajuns la un acord cu clubul bucureştean, Doru Bratu urmând să schimbe culorile echipamentului în această iarnă.

Fundaşul a semnat un contract valabil pe trei ani cu Pandurii şi va fi prezent la reunirea lotului programată de Pustai pe 13 ianuarie. Bratu(24 de ani) poate evolua pe postul de fundaş central sau lateral, şi are trecute în CV echipe precum Rapid Bucureşti, Juventus Bucureşti, Snagov, Concordia Chiajna şi Steaua Bucureşti. De menţionat mai este faptul că Bratu a suferit o accidentare gravă în momentul când a fost transferat de la Chiajna la Steaua, accidentare care l-a ţinut în afara gazonului o perioadă lungă de timp.

Am ajuns la un acord pentru transferul lui Bratu, el se va prezenta la reunirea lotului după încheierea vacanţei.
A precizat preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, conform pandurii-tg-jiu.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Continuând cu acelaşi oficial, Condescu şi-a exprimat şi dorinţa de a micşora lotul aglomerat de jucători pe care Pandurii şi l-a format în vara anului trecut.
Preşedintele pandurilor a ajuns la concluzia că este mai benefic un lot restrâns dar calitativ şi a afirmat că în această iarnă se va lucra expres asupra acestui capitol.

La clubul Pandurii va trebui să gestionăm mai bine lucrurile de acum înainte şi de aceea, anul acesta echipa va arăta mai bine din punctul meu de vedere. În această iarnă va trebui să mai renunţăm la o parte din numărul mare de jucători pe care îi avem în lot şi să aducem calitate lotului pe care îl avem.
A explicat preşedintele clubului gorjean

Adevărul este că Pandurii s-au cam hazardat în aducerea de jucători în vară, ajungându-se la un moment dat la un număr de 30 de jucători care compunea lotul formaţiei gorjene. Dar în această iarnă se pare că vom avea parte de o inspecţie aprofundată la nivelul lotului, pentru a-i găsi forma ideală, o componenţă medie dar de calitate. Condescu îşi pune de asemenea mari speranţe şi în juniorii de la centrul clubului, care au demonstrat că au potenţial şi pot face curând pasul spre echipa mare.

Debutul lui Andrei Piţian la 18 ani în Europa League ne arată clar că avem potenţial şi de la Centrul de Copii şi Juniori şi că avem speranţe şi din interiorul clubului pentru viitor.
A mai spus Condescu

Politica