joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primul antrenament, primele nume noi

La apelul lui Oprescu au strigat prezent un număr de 29 de jucători, printre care s-au aflat două noutăţi şi şapte jucători promovaţi de la juniori. Victor  Dobrescu şi Daniel Bogdanovici reprezintă feţele noi din cadrul vestiarului slătinean, prezentându-se sub comanda lui Oprescu la primul antrenament din acest an. Bogdanovici este obişnuit cu atmosfera din Slatina, fundaşul dreapta având tangenţe cu echipa locală în trecutul recent. Însă despre atacantul în vârstă de 24 de ani, Dobrescu, putem spune că acesta a renunţat în această iarnă la înţelegerea cu gruparea de Liga a III-a, FC Zalău, şi este aproape de a semna cu divizionara secundă FC Olt. În CV-ul „vârfului” apar selecţii la naţionala U19, pe timpul când se afla în lotul celor de la FC Torino. În schimb, la reunire au lipsit jucătorii de culoare, Quist şi N’Kongue, care sunt aşteptaţi să revină din ţările natale pe data de 15 ianuarie.

Altfel, slătinenii au reluat pregătirile luni, pe stadionul „Metalurgistul”, şi vor continua antrenamentele pe plan local până pe 20 ianuarie, când au programată plecarea spre primul cantonament, la Poiana Braşov. Vizita medicală este stabilită pe data de 10 ianuarie, timp în care elevii lui Oprescu vor efectua un singur antrenament, iar lecţiile de pregătire vor avea caracter fizic. De asemenea, se doresc perfectate şi câteva amicale până la plecarea în cantonament, asta în condiţiile în care se vor găsi adversarii necesari, pentru că majoritatea echipelor încep activitatea în jurul datei de 15 ianuarie.

Până la vizita medicală, programată pe 10 ianuarie, vom face câte un antrenament. În perioada aceasta, antrenamentele sunt axate pe pregătirea fizică generală. Intenţionăm să disputăm, până la plecarea în cantonament, câteva amicale cu echipe de Liga a III-a, dar din cauza faptului că se reunesc târziu este posibil să nu găsim adversari şi să împărţim lotul să jucăm între noi. Este posibil să fie modificări în lot, le vom discuta la momentul potrivit.
A declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, conform gazetanouă.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru moment, lotul grupării din Slatina îi cuprinde pe următorii: Anghelina, Bancu, Bogdanovici, Bugiu, Cosmin Căpăţînă, Ciobanu, Cruşoveanu, Cuedan, Dobrescu, Drăghici, Ene, Ghiţă, Giurcă, Gligor, Huţanu, Ignea, Ion Marius (accidentat), Ivănică, Marincău, Mogoşanu, Pavel, Siminic, Vîlcică, Quist, N Konge, juniori – Mihai Căpăţînă, Covalschi, Perşinaru, Prisăceanu, Şcheau, Ştefan, Gherghe.

Politica